xx [4.82 MB] Download Always On - Ora Ngroso MP3 & Video Mp4 Gratis

Always On - Ora Ngroso Lagu MP3 dan Video Download

Always On - Ora Ngroso

Gambar Always On - Ora Ngroso


Description:

Download lagu Always On - Ora Ngroso mp3 Album Single yang admin bagikan ini, hanya sekedar untuk review lagu saja dan semata mata sebagai hiburan.
Untuk kualitas yang lebih baik, admin sarankan kalian untuk mendownload pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify maupun situs resmi lainnya. Atau kalian bisa membeli kaset full album Always On Single yang aslinya.
Jangan lupa untuk share lagu Always On - Ora Ngroso ya. Thanks!

Tag : Download lagu Always On - Ora Ngroso uyeshare, gudang lagu, planetlagu, stafaband, 4shared, metrolagu, wapka, lagu76, wapqu, harianlagu, stafaband, waptrick, Full Album Always On - Single Zip Rar.

Lirik Lagu Always On - Ora Ngroso:

gedene rosoku kanggo koe
mapanke ati akeh dedungo
rabakal tresno iki ngeliyo
bakal tak jogo ora pindah
neng liyane
rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
siji seng tak arep
tresno tulus seko atimu

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo
opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
iso ne mung pasrah
weruh koe bahagia karo liyane

sepurane aku mung wong biasa
ndue ne mung katresnan nyoto
naliko koe raiso nompo
aku mung iso ngampet loro
ning njero dodo

rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
siji seng tak arep
tresno tulus seko atimu

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo
opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
iso ne mung pasrah
weruh koe bahagia karo liyane