xx [5.22 MB] Download Ilux - Medot Janji MP3 & Video Mp4 Gratis

Ilux - Medot Janji Lagu MP3 dan Video Download

Ilux - Medot Janji

Gambar Ilux - Medot Janji


Description:

Download lagu Ilux - Medot Janji mp3 Album Single yang admin bagikan ini, hanya sekedar untuk review lagu saja dan semata mata sebagai hiburan.
Untuk kualitas yang lebih baik, admin sarankan kalian untuk mendownload pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify maupun situs resmi lainnya. Atau kalian bisa membeli kaset full album Ilux Single yang aslinya.
Jangan lupa untuk share lagu Ilux - Medot Janji ya. Thanks!

Tag : Download lagu Ilux - Medot Janji uyeshare, gudang lagu, planetlagu, stafaband, 4shared, metrolagu, wapka, lagu76, wapqu, harianlagu, stafaband, waptrick, Full Album Ilux - Single Zip Rar.

Lirik Lagu Ilux - Medot Janji:

kelingan mawar abang sing gemantung neng rambutmu
tak jogo utuh neng njero laciku
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njoboku ora popo, njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku
sabendino saben waktu kepikiran awakmu
aku ngerti sing dipikir ra rumongso
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njoboku ora popo, njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku

Download Lagu MP3 Terkait Ilux: