xx [3.95 MB] Download Vita Alvia - Dijodohne MP3 & Video Mp4 Gratis

Vita Alvia - Dijodohne Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia - Dijodohne

Gambar Vita Alvia - Dijodohne


Description:

Download lagu Vita Alvia - Dijodohne mp3 Album Single Dangdut yang admin bagikan ini, hanya sekedar untuk review lagu saja dan semata mata sebagai hiburan.
Untuk kualitas yang lebih baik, admin sarankan kalian untuk mendownload pada situs resminya seperti I-Tunes, Spotify maupun situs resmi lainnya. Atau kalian bisa membeli kaset full album Vita Alvia Single Dangdut yang aslinya.
Jangan lupa untuk share lagu Vita Alvia - Dijodohne ya. Thanks!

Tag : Download lagu Vita Alvia - Dijodohne uyeshare, gudang lagu, planetlagu, stafaband, 4shared, metrolagu, wapka, lagu76, wapqu, harianlagu, stafaband, waptrick, Full Album Vita Alvia - Single Dangdut Zip Rar.

Lirik Lagu Vita Alvia - Dijodohne:

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepatri
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih

yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawase

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo
di jodohno wong tuwomu
aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepati
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih

yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawae

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo
di jodohno wong tuwomu

aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohne

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

Download Lagu MP3 Terkait Vita Alvia: